top of page
Søg
  • Forfatters billedeLene Sønderskov

Hoppekåring 2017


En dag helt udover det sædvanlige er ved at være slut... Vi er glade, stolte og fuld af beundring for disse to skønne hopper.. Mange timers træning og klargøring er gået forud, men vi må sige at det gav resultat og var alle timerne vær... 4 årig Geisha startede med at tage fløjen i holdet af medium hoppe, hun blev kåret med 9-9-8-8-8 = 42 og derved kåring i 1 kl. Senere blev hun MEDIUM REC. CHAMPION :) samt hun blev bedste klargjort på dagen. Over middag var det Dixis tur til at indtage ringen, og det gjorde hun på fornem vis ved at blive nummer to i et stort hold af ældre hopper. Hun fik 9-8-8-8-9 = 42 point og kåret i 1 kl... Tusind tak til alle for godt selskab og en hyggelig dag :) :) :)


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page