Søg
  • Lene Sønderskov

Hoppekåring 2017


En dag helt udover det sædvanlige er ved at være slut... Vi er glade, stolte og fuld af beundring for disse to skønne hopper.. Mange timers træning og klargøring er gået forud, men vi må sige at det gav resultat og var alle timerne vær... 4 årig Geisha startede med at tage fløjen i holdet af medium hoppe, hun blev kåret med 9-9-8-8-8 = 42 og derved kåring i 1 kl. Senere blev hun MEDIUM REC. CHAMPION :) samt hun blev bedste klargjort på dagen. Over middag var det Dixis tur til at indtage ringen, og det gjorde hun på fornem vis ved at blive nummer to i et stort hold af ældre hopper. Hun fik 9-8-8-8-9 = 42 point og kåret i 1 kl... Tusind tak til alle for godt selskab og en hyggelig dag :) :) :)


19 visninger0 kommentarer

Kontakt stald Sønderskov

Tlf 23 92 68 69

Adresse:

Ørslevvej 20, 5592 Ejby.

Email: sonderskov1978@gmail.com

Kontakt Stutteri Sønderskov

Tlf 40 94 67 86

Adresse:

Uldumhedevej 16, 7171 Uldum.

Følg os på

  • Facebook Social Icon

Team Sønderskov

  • Facebook

Sønderskovs Tiny Shetlands

  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now