Søg
  • Lene Sønderskov

International show 2018


En vild weekend er ved at være slut... Vi er godt brugte, weekenden har budt på op og ned ture... Men vi kan kun se tilbage med stolthed over vores ponyer.. Grace på 2 år var først i ringen og min elles altid søde og velopdragne pony havde hendes egen fest i ringen, hoppede og dansede mere end hun gik pænt. Hun endte dog alligevel som nummer 2 i holdet med en sølv medalje.. Søndag var det så Geishas tur til at skulle i ringen, hun tog fløjen i holdet, men fik noget skuffende kun sølv... Hun kom dog stærkt tilbage i finalen hvor hun endte som senior, black medium mare champion og rec i medium black mare :) :) Sønderskovs Fucia var med i holdet for 4 års standart farvet hopper, hun tog fløjen med guld. søndag blev hun senior colored mare standart champion og senere colored mare standart champion. Det er så skønt at have solgt en pony som er i de bedste hænder og som altid møder op og ligner en million. Tusind tak til Jeanette Boje Pedersen og tak for hyggelig selskab :)


24 visninger

Kontakt stald Sønderskov

Tlf 23 92 68 69

Adresse:

Ørslevvej 20, 5592 Ejby.

Email: sonderskov1978@gmail.com

Kontakt Stutteri Sønderskov

Tlf 40 94 67 86

Adresse:

Uldumhedevej 16, 7171 Uldum.

Følg os på

  • Facebook Social Icon

Team Sønderskov

  • Facebook

Sønderskovs Tiny Shetlands

  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now