top of page
Søg
  • Forfatters billedeLene Sønderskov

Fynbo skuet 2018


Vi er landet hjemme efter en helt vild dag til fynboskuet.. Ved næsten ikke hvor jeg skal starte.... Prøver fra begyndelsen... Faxe var med i holdet af hingsteføl og havde igen sin helt egen fest og legede hoppebold.. Han blev opranceret som nummer 2 med 99766- 37 point. og en besked om at han var noget anspændt, vi kommer igen 😃😃😃

Så var det Flavor som skulle foran dommerene- Flavor og hendes mor er næsten for søde at have med i byen. Flavor var alene i holdet men fik 99787- 40 point og derved en billet til finalen, hvor de blev nummer 5 B😃estemt en godkendt debut 😃😃😃 Derefter var det 1 års hoppen Fergie som skulle i ringen- Hun var flyvende og tog fløjen i holdet med 98989- 43 point og i finalen endte hun efter en hård kamp som REC BIS :) :) :) Over middag skulle Catja have hendes Prinses med i et stort hold af goldhopper- 9 stk. Catja og Prinses fik en meget flot 2 plads i holdet med flotte 23 point- i show finalen fik de em 4 plads- MEGET MEGET STOLT MOR- de klarede det så flot. Fløjen i holdet af goldhopper gik til Exelente med hendes ejer Heidi Møller Larsen de fik velfortjernt 24 point og blev nummer 3 i show finalen- kæmpe TILLYKKE til Heidi 😊😊😊 Filipa var endnu engang støvet af og med i holdet af følhopper- som altid levere hun varen og vandt holdet med 24 point og endte som SHOW BIS... Vi har meget svært ved at få armene ned- er så stolt af vores ponyer. Tusind tak for hjælpen til Caroline Sønderskov og hendes fantastiske veninde Anne, samt Heidis piger, De var med til at alt lykkes - I var seje piger 😊😊😊


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page