top of page
S√łg
  • Forfatters billedeLene S√łnderskov

Gl√¶delig jul 2018 ūüéÖūüéÖūüėäūüėäūüėä

Opdateret: 6. okt. 2019


Vi n√¶rmer os √•rets sidste uge og derfor er det tid til et lille tilbageblik p√• √•ret som snart er g√•et. Vores resultater i showringen har v√¶ret ud over det s√¶dvanligt og vi s√• stolte af vores ponyer.. Specielt m√• vi tr√¶kke Fergie frem - hendes resultat til oktobershowet - er stadig overv√¶ldende for os. Den hollanske dommeres kommentar "THE MOST COMPLETE OF THEM ALL" Vi har stadig sv√¶rt ved at forst√• det.. Vores gamle Filipa, fik i for√•ret et dejligt hingstef√łl, som vi gerne ville udstille lidt. Derfor blev hun st√łvet af og udstillet sammen med ham, og vi m√• sige at den gamle dame er still going strong, hun har taget nogle store sejre i √•r. En anden ting som stadig fylder meget er at vi har v√¶ret s√• heldige at f√• lov til at leje Pinocchio, vi gl√¶des hver dag n√•r han bliver nusset lidt bag √łrene ūüėä Vi har desv√¶rre ogs√• v√¶ret ramt af uheld og har desv√¶rre mistet begge hoppef√łl fra i √•r. Heldigvis har vi mange sp√¶ndende f√łl p√• vej og vi er sp√¶ndt p√• at se hvad de gemmer i de efterh√•nden store maver ūü§ěūü§ě Jeg vil slutte af med at √łnske jer alle EN GL√ÜDELIG JUL SAMT ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYT√ÖR. Jeg vil gl√¶de mig til at se jer igen i det nye √•r n√•r for√•res solen tritter frem..


20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page