Søg
  • Lene Sønderskov

Glædelig jul 2018 🎅🎅😊😊😊

Opdateret: 6. okt. 2019


Vi nærmer os årets sidste uge og derfor er det tid til et lille tilbageblik på året som snart er gået. Vores resultater i showringen har været ud over det sædvanligt og vi så stolte af vores ponyer.. Specielt må vi trække Fergie frem - hendes resultat til oktobershowet - er stadig overvældende for os. Den hollanske dommeres kommentar "THE MOST COMPLETE OF THEM ALL" Vi har stadig svært ved at forstå det.. Vores gamle Filipa, fik i foråret et dejligt hingsteføl, som vi gerne ville udstille lidt. Derfor blev hun støvet af og udstillet sammen med ham, og vi må sige at den gamle dame er still going strong, hun har taget nogle store sejre i år. En anden ting som stadig fylder meget er at vi har været så heldige at få lov til at leje Pinocchio, vi glædes hver dag når han bliver nusset lidt bag ørene 😊 Vi har desværre også været ramt af uheld og har desværre mistet begge hoppeføl fra i år. Heldigvis har vi mange spændende føl på vej og vi er spændt på at se hvad de gemmer i de efterhånden store maver 🤞🤞 Jeg vil slutte af med at ønske jer alle EN GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR. Jeg vil glæde mig til at se jer igen i det nye år når foråres solen tritter frem..


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kontakt stald Sønderskov

Tlf 23 92 68 69

Adresse:

Ørslevvej 20, 5592 Ejby.

Email: sonderskov1978@gmail.com

Kontakt Stutteri Sønderskov

Tlf 23 92 68 69

Adresse:

Uldumhedevej 16, 7171 Uldum.

Følg os på

  • Facebook Social Icon

Team Sønderskov

  • Facebook

Sønderskovs Tiny Shetlands

  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now