top of page
Søg
  • Forfatters billedeLene Sønderskov

Fynbo skuet 2022

Sikke en dag, vi har lidt svært ved at få armene ned...

Jeg vil dog starte med at sige en kæmpe stor TAK, til alle dem som hjalp ti,l og holdt ponyer når min tidsplan ikke holdt.

Jeg tror at jeg havde de 2 sejeste piger med mig i dag, Catja og Cecilie, de holdt, børstede og løb- så jeg er sikker på at deres ben er nogle centimeter kortere her til aften end de var i morges.. I er for seje tøser


Endelig kunne jeg prøve at udstille Dixie Flyer og flyer var flyvende.


Hun tog fløjen med 98898= 42. I finalen endte hun som bedste hoppe og BEST IN SHOW


Bugatti deltog i holdet af hingstføl, han overraskede ved at få 98798= 41 point, fløj (men alene i holdet) Han endte som nummer 4 i finalen og dagens bedste hingst.


Dernæst var det lille Sally, hun er for tiden i stærk vækst, og det satte sine spor. Hun fik 87777= 36 og endte som 4 af 5.

1 års hoppen Kimberley endte som 2 af 4 med 88788= 39 Point. 2 Års hoppen Organza endte som 3 af 7 med 99787=40 og jeg tror nummer 6 i finalen. Babouschka deltog i holdet af følhopper og endte som 2 af 3 med 23 point og en flot 3 plads i show finalen..

Der er desværre ikke mange billeder, der manglede hænder

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page