top of page
Søg
  • Forfatters billedeLene Sønderskov

Fynboskuet 2019

Det sker ikke særlig ofte at jeg bliver tavs... Men lige nu...

Jeg er tavs og tom for ord... Sikke en dag, ved slet ikke hvor jeg skal begynde og hvor jeg skal slutte...

Vi havde tilmeldt 5 ponyer og kommer hjem med 5 klassevinder... 2 gange BEST IN SHOW og et hav af præmier.... Jeg er stolt, træt og dybt beæret....

Den første i ringen var vores bamse, hingsteføllet Dempsey. Dempsey charmerede de 2 dommere og fik fløjen i holdet med 98887 = 40 point. I finalen blev han nummer 6 og dagens BEDSTE HINGST.

I holdet af hoppeføl havde vi Anja med. Anja klarede det så godt og lavede næsten ikke ballade, på trods af at hun blev fremvist uden mor. Anja vandt ligeledes holdet, hun fik 98798=41 point. I finalen skridtede hun sig til en meget flot 3 plads.

I holdet af 2 års hingste havde vi Arrow med, som en generalprøve inden kåringen. Han tog det hele med knusende ro og vandt klassen med 88777= 37 point.

Fergie var med i holdet af 2 års hopper- og vi må indrømme at hun forsætter med at overvælde os... Hun vandt klassen med 98898 = 42 point. I finalen var hun stadig på og endte som BEST IN SHOW 📷:) 📷:) 📷:)

Dixi var støvet af og var med i holdet af følhopper. Hun vidste sig fra hendes bedste side og vandt holdet med de maximale 24 point (som eneste pony på dagen). I finalen gik hun hele vejen og endte som BEST IN SHOW.

Det er HELT VILDT.......

Tusind tak for hjælpen til Caroline og Sabrina, i har været guld vær i dag.21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page