top of page
Søg
  • Forfatters billedeLene Sønderskov

Sikke en dag- dyrskue i Aulum :) :)


En dejlig dag er ved at være slut. Tidligt i morgen læssede vi Filipa, Faxe og Geisha og tog mod dyrskue i Aulum. Først i ringen var Filipa, hun vandt holdet af følhopper og fik 24 point og ærespr :) Vi er især meget glade for den ros som Faxe fik i hendes beskrivelse. Så var det Geisha som skulle foran dommeren og sørme om hun ikke også fik fløjen i klassen af goldhopper med de maximale 24 point og ærespr. Geisha blev bedste shetlænder og skulle dyste om skuets bedste hest, her blev det til en flot 3 plads efter en mønstring i regn og blæst- et vejr der bestemt ikke passede damen.. Er glad og stolt over vores skønne damer :) Tak til alle for en hyggelig dag :)


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page